Înregistrare

Despre Noi

iCargo – o platformă inovațională în domeniul transporturilor de marfă în Moldova. Noi ajutăm companiilor de transport să găsească clienți noi și să utilizeze pe deplin parcul său de autovehicule, fără întrerupere. Iar clienților – să găsească cel mai bun executor la un preț optim.

iCargo pentru transportatori

Descrieți compania Dvs. Indicați autovehiculele disponibile și specificul transportărilor de care vă ocupați. Indicați prețul și geografia rutelor efectuate. Această informație va fi văzută de mii de utilizatori ai platformei, care vor solicita serviciile Dvs.

Deasemenea, Dvs. puteți propune propriile servicii la oricare din solicitările deja amplasate. Mai multe comenzi efectuate – rating mai mare – mai multe comenzi. Și acest lanț va continua neîntrerupt, aducându-vă tot mai mulți clienți.

iCargo pentru clienți

Deja nu mai trebuie să cautați „pe la cunoscuți” persoana care ar putea să transporte încărcătura Dvs. Doar lăsați o solicitare, descriind pe scurt însărcinarea in forma scurtă a comenzii, și companiile de transport singure vă vor propune serviciile sale. Alegeți executorul după prețul propus al lucrului și aprecierile de pe platformă. Nu este nevoie de plata în avans. Achitați lucrările îndeplinite după faptul finalizării lor corecte.

 

Noi transferăm piața transporturilor de marfă a Moldovei în spațiul online. O facem mai transparentă și comodă. Ajutăm companiile de transport în căutarea clienților noi și dezvoltarea afacerii. Iar clientului  îi oferim posibilitatea de a compara prețurile reale de pe piață și alege cea mai optimă ofertă.