Înregistrare

S-a găsit soluția problemelor transportatorilor mijlocii din Moldova

Piața transportului de mărfuri în Republica Moldova se deosebește printr-o concurență destul de înaltă. Jucătorii mijlocii de pe piață se întâlnesc cu o discriminare permanentă și încălcarea drepturilor sale. Începând cu percheziții permanente și problemele cu vama, și terminând cu problemele cu licențele. Deja acum aceasta rezultă în demonstrații și proteste. Antreprenorilor mijlocii le este greu să suporte concurența care este din start nedreaptă. 

Pe lângă cele menționate, companiile mijlocii nu pot să-și permită să angajeze un specialist aparte, care s-ar ocupa de căutarea comenzilor. Per final, majoritatea comenzilor sunt luate de jucătorii mari de pe piață. Dar așa a fost înainte. Astăzi, serviciul iCargo ia asupra sa rolul de specialist în marketing pentru transportatorii mijlocii din Moldova. 

Este destul să deveniți parte a comunității iCargo, plasând informația despre compania Dvs. (numărul de mașini și specificul transportărilor). Aceasta va fi destul, ca despre transportator să afle utilizatorii iCargo. Serviciul va strânge solicitările și le va trimite transportatorului. Și noi facem aceasta absolut gratuit. Aceasta este contribuția noastră în dezvoltarea serviciilor de transport în Moldova. Și principalul, că aceasta este o posibilitate pentru businessul  mijlociu să se concentreze pe calitatea serviciilor oferite, fără a se distrage asupra căutării permanente a clienților.