Înregistrare

Soluție universală de livrare a mărfurilor pentru magazinele online din Moldova

Businessul, și îndeosebi businessul online, întotdeauna trebuie să tindă spre optimizarea utilizării resurselor, inclusiv și a celor de lucru. În ultimii ani, este clar văzută tendința spre utilizarea maximă a  resurselor de tip shared, transmiterea sarcinilor spre outsource și colaborarea cu freelancerii. Chiar și companiile mari acum pot sa constea doar din câțiva top manageri. Iar pentru tot lucrul de bază și toate sarcinile sale,  compania se stăruie să găsească alți executori sau să-și aleagă o soluție gata.

Și anume așa o soluție de optimizare a livrării mărfurilor noi dorim să propunem magazinelor online din Moldova. Pe platforma iCargo.md sute de transportatori particulari și companii de transport, care pot executa sarcini de orice volum și complexitate. Mai mult ca atât, noi putem garanta obiectivitatea prețului serviciilor, care se bazează pe concurența ce apare între executori pentru fiecare solicitare. Și deja clientul alege după preț și ofertă cea mai optimă variantă.

Gândiți-vă și singur, ce este mai convenabil, să organizați propriul serviciu de livrare, cu propriul parc auto, deservire tehnică, salarii pentru șoferi și dureri de cap despre încărcarea rutelor? Sau în orice moment să plasați o solicitare de transportare, și în decurs de câteva ore să alegeți executorul ?

Aceasta este chiar mai profitabil decât colaborarea permanentă cu o anumită companie de transport. Nimeni nu este asigurat împotriva unor forțe majore. Posibil într-un anumit moment ea nu va avea destul transport, șoferi sau vehiculele necesare nu vor fi accesibile. Iar Dvs. aveți obligații contractuale care trebuie respectate, și veți depinde de faptul dacă o să poată sau nu transportatorul să-și onoreze obligațiile. Mai mult ca atât, nimeni nu poate garanta faptul că transportatorul nu va începe să ridice prețul după ce veți continua colaborarea. În asemenea context, iCargo este o soluție mult mai flexibilă și stabilă.

Multe magazine online din Moldova deja folosesc serviciile platformei online icargo.md pentru livrarea comenzilor sale. Pentru a afla mai multe detalii, luați legătura cu reprezentantul nostru  la numărul de telefon 068434235.