Înregistrare

De ce să rogi prietenii și cunoscuții să-ți transporte ceva poate să iasă „pe dos”?

Dvs. doar nu cereți vecinului să va tundă doar din cauza că el acasă are foarfece. Pentru realitatea din Republica Moldova aceasta nu este evident, dar cu transportul de încărcături situația este de fapt aceiași. La noi este ceva obișnuit să ceri ajutor de la cunoscuți, dar posesia unui autobuz nu face din persoană o companie de transport. Încercările de a economisi în așa fel, pot aduce la un șir de probleme:

  • În primul rând, va trebui să așteptați până când la cunoscutul Dvs. va apărea timp liber.
  • În al doilea rând, Dvs. va trebui să va acomodați sub transportul disponibil. Și sarcina care putea fi rezolvată într-o singură cursă, Dvs. veți fi nevoit să transportați în 3 curse, cheltuind mult mai mulți bani pe carburanți.
  • În al treilea rând, în marea parte a cazurilor Dvs. veți plăti în plus, fiindcă nu veți putea compara, și nu veți fi încrezuți în obiectivitatea prețului propus. Dvs. pur și simplu veți cădea de acord cu suma numită de șofer.
  • În al patrulea rând, nu sunt niciun fel de garanții. Dacă obiectele Dvs. for fi deteriorate (și riscul este destul de mare), nimeni nu vă va compensa nimic.

Abilitatea de a economisi – este un talent destul de rar. Deseori, stăruindu-vă să organizați o transportare ieftină de marfă, Dvs. veți cheltui și mai mult. Deja nu mai este nevoie să căutați transport pe la cunoscuți. Plasați comanda pe platforma iCargo, și la solicitarea Dvs. vor răspunde zeci de companii de transport. Iar Dvs. deja veți putea să alegeți cea mai bună ofertă între transportatorii profesionaliști.